У Маріуполі із мешканців окупанти готують «живий щит» — радник мера (ФОТО)

У декількох сотнях метрів від будинків, куди планують розселити маріупольців, окупанти готують лінію оборони

ФОТО: Петро Андрющенко

У Маріуполі окупанти почали будувати тимчасове житло для мешканців, які втратили дім внаслідок російських обстрілів, а в декількох сотнях метрів — лінію оборони.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в «Telegram».

Він повідомив, що днями легітимна влада міста отримала інформацію від маріупольців про початок фортифікаційно-будівельних робіт між ринком «Азовський» та будівлею колишнього супермаркету «OBI».

Потім загарбницька влада почала «обережні анонси в режимі відповіді на запитання», що це будівництво «модульних будинків для безхатніх маріупольців».

Андрющенко зазначив, що влада отримала інформацію від декількох джерел з оточення окупаційної влади Маріуполя та Маріупольського району.

«Дійсно, окупаційна влада планує будівництво багатоквартирних будинків, що швидко монтуються, за технологією, схожою з будівництвом торгівельних центрів типу «Метро». Власне — тимчасова металева будка на кшталт великої битовки.

Однак, головне не це. У декількох сотнях метрів від будинків окупанти готують лінію оборони, включаючи окопування важкої техніки. Таке розташування фортифікацій унеможливлює нанесення ударів артилерії по укріпленнях окупантів", — йдеться у повідомленні радника мера.

Фото: Петро Андрющенко

Нагадуємо, що раніше Британська розвідка повідомляла про високу ймовірність спалаху небезпечного захворювання в Маріуполі.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також