У Маріуполі кадирівці напали на росіян (ВІДЕО, ФОТО)

Була стрілянина

Фото: Маріуполь Спротив

В тимчасово окупованому рф українському Маріуполі кадирівці напали на росіян. Лунали постріли та дві автівки швидкої допомоги когось вивезли. Конфлікт стався через те, що військова комендатура зупинила автомобіль чеченця, набитий зброєю без жодного документа. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Радник 19 серпня повідомляв, що кадирівці в Маріуполі напали на росіян.

«У районі «Кірова» (на перехресті бульвару Шевченка та проспекту Металургів) зібралася група автомобілів з кадирівцями та росіянами (не кадирівцями). Всі військові. Галас, постріли. За останні пів години кількість автомобілів на фото збільшилася на близько 20 одиниць», - написав він у Talagram.

За його словами, росіяни, ті що “русские” викликали спеціальний підрозділ, щоб стримати конфлікт.

Андрющенко зазначив, що весь конфлікт продовжувався до 22:00 19 серпня.

«Понаїхали й Ахмат і росіяни. Лунали постріли та дві автівки швидкої допомоги когось вивезли. На дахах стояли снайпери, але після 22-ї ночі дійшли якоїсь згоди та роз'їхались. На жаль, без масових стрілянин один в одного. Причина скандалу стала відома. Військова комендатура зупинила авто чеченця, набитого зброєю без жодного документа. І понеслось», - розповів Андрющенко.

Читайте також: депутат міськради сказав, скільки цивільних могло загинути у Маріуполі

Андрющенко повідомляв, що під час святкування російського “дня вмф” на військовому обʼєкті окупантів отруївся офіцерський склад. У важкому стані потрапили до шпиталю 17 загарбників, двоє з них померли.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена