У Маріуполі під час штурму порожнього будинку отримав важкі поранення організатор вбивства Бориса Нємцова (ВІДЕО)

Сподіваємось, що Руслан Геремеїв помре від отриманих поранень і українська багатоповерхівка помститься за Нємцова

Фото: УНІАН

У Маріуполі після невдалого штурму порожнього будинку, що згорів, важкі поранення отримав наближений до кадирова польовий командир і організатор вбивства Бориса Нємцова руслан геремеїв, повідомляє «УНІАН».

«Очевидно, цей сивобородий горець під час штурму послизнувся на пляшці, яку насамперед залишили російські солдати і прийняв на себе всю вогневу міць порожніх вікон маріупольської багатоповерхівки та прикрив своїх менш досвідчених тиктоквоїнів, врятував їм життя та здоров’я...», — повідомляє загін спеціального призначення «Азов».

Сподіваємось, що Геремеїв помре від отриманих поранень і український будинок відновить справедливість і помститься за Нємцова, чого не змогли зробити всі російські патріоти та силовики.

Як повідомляє «Українська правда», Рамзан Кадиров виклав у «Telegram» відео про участь чеченських військових у захопленні українського міста Маріуполь, на якому присутній фігурант справи про вбивство Бориса Нємцова, екс-офіцер чеченського батальйону «Північ» Нацгвардії Руслан Геремєєв.

За словами Кадирова, Геремєєв керує «його підрозділом», який «відбив нациків і захопив адміністративний центр» у Маріуполі.

На відео Геремєєв промовляє молитву і виголошує промову чеченською мовою під гуркіт обстрілів, а його бійці піднімають прапор на будівлю і дають автоматну чергу в небо.

Адвокат сім’ї Нємцова Вадим Прохоров називав Геремєєва справжнім організатором убивства політика, хоча Слідчий комітет РФ оголосив у розшук як підозрюваного в організації вбивства лише його особистого водія Руслана Мухудінова.

Руслан Геремєєв, скріншот "МЕДІАЗОНИ"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також