У Мелітополі партизани ліквідували двох російських військових високого рангу (ФОТО)

Окупанти посилено шукають месників

Фото: РІА Мелітополь

За багатьма ознаками росія готується до ведення довготривалої військової операції. Експерти говорять про те, що війна переходить у затяжну фазу. У Запорізькій області окупанти активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб за необхідності перейти до оборони.

Як повідомляє Запорізька ОВА, на території Запорізької області окупанти продовжують викрадати громадян України. Станом на вечір 17 травня 2022 року, у заручниках окупантів перебуває 280 осіб. Із них 163 звільнені та 117 досі у заручниках.

У той самий час у Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти цю ситуацію намагаються приховати. Але саме сьогодні у місті російські військові посилено перевіряли приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизан.

Як повідомляє «РІА Мелітополь», сум’яття 16 травня  в Мелітополі з самого ранку розпочалося в районі теплотраси будинку № 52 на вулиці Героїв України.

До місця події, де було виявлено 2 трупи, під’їхала «Тойота Крузер 200». Навколо бігали з десяток народних міліціонерів та козаків. Після слідчих дій з місця вбивства у пластикових пакетах відвезли два трупи. Є інформація, що «народні месники» допомогли вирушити на той світ двом рашистам високого рангу.

Окупаційна влада, ясна річ, НП замовчує. Пропагандистські ЗМІ путіна як у рот води набрали.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також