У Мелітополі росіяни працевлаштували вчителя-збоченця

Йому категорично заборонено працювати в навчальних закладах

У тимчасово окупованому Мелітополі, Запорізької області росіяни працевлаштували вчителя-збоченця, який п’ять років тому працював у ліцеї № 5 і звільнився за власним бажанням. Про це повідомляє «Telegram»-канал «Риа-Мелитополь».

Вчителя звільнили з ліцею після того, як він приніс з собою декілька фалоімітаторів і похвалився ними перед 11-класницями.

«Директор ліцею відправила його до психіатра. Є інформація, що чоловік після того інциденту перебував на обліку в психдиспансері. У лікарні збоченцю нібито навіть видали довідку про те, що йому категорично заборонено працювати в навчальних закладах», — наголошується на каналі.

Всі ці роки чоловіка лікували вдома.

«Але прийшла російська армія і збоченець згодився. Сьогодні його вже прийняли в школу № 20, де з 1 вересня він буде викладати», — йдеться у повідомленні.

Минулого тижня з’явилася інформація, що чоловік у Новому Мелітополі, на вул. Гагаріна, у дворі багатоповерхового будинку жене самогон і продає його в пластикових стаканчиках на лавочці біля під’їзду. Цей незаконний бізнес організував саме цей вчитель.

Нагадаємо, трупа Маріупольського драмтеатру планує вистави й тур на росію.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт