У мережі показали наслідки «бавовни» на нафтобазі в російському Туапсе (ФОТО)

Постраждала за словами росії «бойлерна»

Вночі, 28 лютого на нафтобазі «Роснафти» у Туапсе Краснодарського краю пролунали вибухи, після чого спалахнула пожежа. Про це пише активіст Сергій Стерненко.

У міноборони РФ заявили, що «київський режим» начебто атакував «об'єкт цивільної інфраструктури», однак не завдав жодних збитків.

У мережі з'явилися світлини з наслідками нічного «інциденту», що повністю суперечать заявам очолюваного Сергієм Шойгу відомства.

«Нафтобаза у м. Туапсе так званої росії від атаки безпілотників не постраждала», – іронізує активіст Сергій Стерненко, який опублікував фото.

Раніше в МО РФ заявили, що у ніч проти 28 лютого «київський режим здійснив спробу застосування БПЛА для атаки по об'єктах цивільної інфраструктури у Краснодарському краї та Республіці Адигея». Російські РЕБ, запевнили у відомстві, з атаками впоралися.

«Обидва безпілотники втратили керування та відхилилися від траєкторії польоту. Один БПЛА впав у поле, інший безпілотник, відхилившись від траєкторії, не завдав шкоди об'єкту цивільної інфраструктури, що атакувалася», – заявили в МО РФ.

«ЗСУ минулої ночі спробували вдарити по нафтобазі »Роснафти« в Туапсе. В атаці брали участь два безпілотники, які вибухнули за 100 м від резервуарів з паливом», – зазначили в РФ.

За версією місцевої влади, яка намагалася переконати жителів Туапсе у відсутності підстав для занепокоєння, уночі постраждала чи то «господарська будівля», чи то «бойлерна». 

Відстань між Туапсе та найближчими контрольованими українською армією територіями складає понад 400 км.

Також, розвідка Британії пояснила, як на росію вплине втрата ДРЛО А-50.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт