У мережі з'явилася інформація про «розбиту» українську бригаду: у бригаді відреагували

Заява родичів бійців

У соціальних мережах поширюють повідомлення про «розгром» 120 бригади територіальної оборони на Донецькому напрямку. Про це йдеться в офіційній заяві бригади.

У бригаді пояснили, що «емоційні повідомлення» про розгром бригади поширюють, зокрема, родичі її бійців. Вони роблять це, «не володіючи ситуацією», однак їхні заяви використовує ворожа пропаганда.

У бригаді уточнили, що один з її батальйонів «увійшов у складне та непросте зіткнення з ворожими силами» на Донецькому напрямку. Бійці позицій не залишили та продовжили виконання завдання. Водночас командування бригади «миттєво відреагувало» на запит військових батальйону та вже направило додаткове технічне та людське підкріплення.

«Наголошуємо, що чутки про розгром та колосальні втрати є брехнею та знаряддям в інформаційній війні проти України. 120 бригада територіальної оборони ЗСУ з гідністю виконує поставлені бойові завдання та продовжує захищати українську землю від ворожого вторгнення», — додали у 120 бригаді.

У мережі поширюють публікацію, у якій стверджують, що з 400 військових 120 бригади начебто залишилось лише 50, які позбавлені вогневої підтримки, а їхня техніка розбита.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі