У Миколаєві розбомбили будівлю обласної військової адміністрації (ФОТО, ВІДЕО)

Керівника Миколаївської ОВА Віталія Кіма на момент обстрілу в будівлі не було

Фото: Віталій Кім/Телеграм

Ворожий снаряд зруйнував дев’ятиповерхову адміністративну будівлю в Миколаєві, повідомляє у своєму «Telegram»-каналі  військовий спецкор Андрій Цаплієнко.

Він повідомляє з посиланням на ДСНС, що зруйновано центральну секцію будівлі з 9 по 1 поверх, без подальшого горіння. 

«Розгрібаємо завали. Не приховаєш, що поцілили в будівлю обласної адміністрації. Розвалили половину будівлі, у кабінет потрапило мій. Щодо жертв: ходимо під Богом, більшість вийшла, врятувалися чудом. Восьмеро цивільних перебувають під завалами. Орієнтовно 50 цивільних встигли вийти з будівлі. Ще трьох військових шукаємо.  Якщо дивитися на це з позитивної точки зору, це означає, що як мінімум окупанти передумали наступати на Миколаїв. Вони зрозуміли, що хр*н вони візьмуть Миколаїв і вирішили передати мені «привіт» або нам усім. Передали, «привіт» отримали, висновки зробили. Будемо належним чином реагувати. Всім добра, працюємо», — сказав голова Миколаївської ОДА,повідомляє Андрій Цаплієнко у телеграм.

Як повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, будівля Миколаївської ОВА потрапила під ракетний удар окупантів. Масштаб руйнувань великий.

29 березня, близько 08:45 год, у м. Миколаїв внаслідок обстрілу та влучання в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи, без послідуючого горіння. Станом на 09:25 год, підрозділами ДСНС з-під завалів вивільнено 17 постраждалих осіб та передано медикам, повідомляє ДСНС України.

Рятувальники проводять пошуково-рятувальні роботи на місці події.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також