У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка із замороженими собаками (ФОТО)

Оновлено

Вчора ввечері, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-ї Слобідської у Миколаєві (Миколіївська обл.) зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Зазначається, що у Renault перевозили 2,5 тонни заморожених собачих туш. Про це повідомила видання «Новин-N».

У виданні наголошують, що вантажівка не надала перевагу у русі автомобілю Fiat.

Після зіткнення великовантажний автомобіль різко змінив траєкторію руху та врізався у стовп.

Згодом виявилося, що у Renault перевозили понад 2 тонни заморожених собак. У супроводжуючих документах пунктом призначення є Одеса. Кому і з якою метою призначено цей специфічний вантаж залишилося невідомим.

Крім того, внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля «Фіат» та пасажир вантажівки. Водія з місця події забрала «швидка».

Що кажуть у поліції

Згодом, під час складання адміністративних матеріалів за фактом ДТП, поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Renault Master перевозив 339 кілограмів біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи.

Згідно з документами, керманич перевозив вантаж з Дніпропетровської області до Одеси для подальшої утилізації відходів. Отримувач вантажу - компанія, яка надає комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств всієї країни.

Задля перевірки законності перевезення та дійсності наданої документації відомості про вказану подію слідчі Миколаївського районного управління внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 Кримінального Кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами».
Нині з місця пригоди автомобіль з вантажем евакуйовано та відправлено в м. Одеса.

Фото: «Новини-N»

Раніше повідомляли: у Львові на електрокар з вантажного крана впали бетонні плити (ФОТО)

Обставини встановлюються.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також