У Міноборони повідомили ймовірні сценарії закінчення війни в Україні

Лише перемога ЗСУ

Війна в Україні не може закінчитися за «сирійським» та «корейським» сценарієм.   Про це повідомив міністр оборони України Олексій Рєзніков в інтерв’ю «Українській правді».

Резніков сказав, що бойові дії в Україні не можуть закінчитися за «корейським сценарієм», оскільки росія ще в 2014 році упустила шанс заморозити збройний конфлікт.

Він вважає, що в Україні також неможливий і «сирійський» сценарій, а лише перемога ЗСУ та звільнення усіх окупованих територій.

«Що стосується «Сирії», то у росіян теж ресурс виснажується: і людський, і озброєний. А у нас навпаки додаються партнери. Тобто це, як вони кажуть, колективний Захід, цивілізований Захід, який сьогодні все більше і більше зацікавлений в нашій перемозі», — пояснив він.

Рєзніков зазначив, що коли країни світу зіткнуться з глобальними економічними проблемами, деякі політики «будуть мріяти» посадити Україну і РФ за стіл переговорів.

«Тому ми повинні з вами максимально бути у виграшній позиції завдяки відповідним рішенням, діям Збройних сил, продовженню озброєння від партнерів і вірі в те, що Збройні сили України, весь сектор безпеки і оборони здатні перемогти. Я абсолютно вірю, що це реальний план», — додав міністр.

Нагадаємо, Олексій Резніков пояснив, чому росіяни прорахувалися у війні проти України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт