У Міноборони рф заявили, що Курську область нібито атакувала 22 бригада ЗСУ (ВІДЕО)

У Міноборони рф заявили про бої на прикордонні

Міністерство оборони російської федерації заявило, що нібито бійці 22 окремої механізованої бригади ЗСУ атакували підрозділи росіян на прикордонні в Курській області. Туди стягують резерви.

Про це повідомила пресслужба відомства, передає hromadske.

Там стверджують, що вранці 6 серпня нібито після вогневої підготовки близько 300 українських військових за підтримки 11 танків і понад 20 бойових броньованих машин атакували позиції підрозділів прикриття державного кордону рф у районах села Миколаєво-Дар'їно та Олешня Курської області, що розташовані на російсько-українському кордоні.

Відомство каже, що війська прикриття держкордону спільно з підрозділами прикордонних військ ФСБ буцімто відбивають атаки й «завдають вогневої поразки противнику» в районі кордону та резервам на території Сумської області.

росіяни стверджують, що завдали ударів по зосередженню живої сили та техніки ЗСУ в районах Басівки, Журавки, Хотені, Юнаківці, Біловодах і Храпівщини Сумської області. А в район зіткнення висунулися резерви російського угруповання військ на Курському напрямку.

Читайте також: росія просила США відмовити Україну завдавати удару по путіну.

Окупанти вже заявили про нібито знищення 16 одиниць бронетехніки ЗСУ.

Увага! У відео вживають лайку!

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

У пріоритеті компанії – підсилення десантно-штурмових і зенітно-ракетних підрозділів, які виконують бойові задачі на «найспекотніших» напрямках фронту, а також – колег-захисників із #ротиФокстрота.