У міській раді озвучили, скільки прибиральної техніки працює на вулицях Львова (ФОТО)

Як вам стан тротуарів та доріг

Фото ЛМР

У Львові комунальна техніка і двірники прибирають місто від снігу, якого випало багато в перший день зими. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Вночі місто прибирало 70 одиниць комунальної техніки - це піскорозкидувачі, трактори, навантажувачі, грейдери, а зранку до робіт залучені тракторці та мотоблоки — повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Працює більше тисячі двірників.

«Вночі на вулицях Львова працювало 6 підмітальних машин, 31 піскорозкидувач, 5 навантажувачів, 27 тракторів та 1 грейдер.

Протиожеледними засобами посипали дороги, мости, підйоми у всіх районах міста. Зокрема було використано 415 м3 піскосуміші та 113 м3 солі.

Нагадаємо, що оскільки техніка працює в цілодобовому режимі, то зранку на прибирання виїхала денна зміна, зокрема менші тракторці, підмітальні машини.

Для прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту двірники використовують мотоблоки. Двірники також посипають протиожеледними засобами тротуари і місця зупинок громадського транспорту. Для цього в кожному районі, в певних локаціях, ми поставили невеликі жовті контейнери, де зберігають піскосуміші», - розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде задіяно 137 одиниць комунальної та 66 одиниць приватної техніки.

А також придбано 18 500 м3 протиожеледних матеріалів. Це і пісок, і сіль, і реагенти.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена