У мобільному додатку для електронного квитка у Львові не буде функції перевірки балансу

Додаток випустять восени

У Львові запустять додаток е-квитка та впроваджувати місячні абонементи. Про це повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило під час засідання комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міськради у понеділок, 26 серпня.

За його словами, додаток ще не готовий на 100%, однак зараз обмежене коло осіб вже проводить його тестування. Застосунок хочуть запустити вже цієї осені, проте існують законодавчі обмеження, які ускладнюють реалізацію всіх запланованих функцій. Оскільки абонементи на проїзд ще не розробили, то доведеться закрити цю послугу у мобільному додатку.

Читайте також: У ДТП на Франківщині загинули двоє людей, ще троє зазнали травм (ФОТО)

“Функціонал мобільного додатку передбачає абонемент і можливість ним користуватися. В нас абонемент в ідеалі мав бути після запуску етапу оплати транспортної роботи. Таку оплату ми вже запустили по електротранспорту. А зараз ми очікуємо змін до законодавства стосовно оплати транспортної роботи автомобільного транспорту. Законодавство зараз нам закриває можливість повноцінного запуску різних видів абонементів”, — пояснив Забарило.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також