У МОН «відхрестилися» від заяв про забезпечення освти дітям з Курщини

Особисте бачення заступника міністра освіти

Міністерство освіти і науки України прокоментувало заяву заступника міністра Михайла Винницького про забезпечення освіти для дітей на підконтрольних українській армії територіях Курської області РФ.

«Деякі медіа поширили коментар на тему освіти дітей у Курській області, який був озвучений Михайлом Винницьким, заступником міністра освіти і науки України під час пресбрифінгу. Зазначаємо, що Міністерством освіти і науки жодних відповідних офіційних рішень не ухвалювалося. Заява Михайла Винницького є виключно його особистою думкою та припущеннями і не є офіційною позицією МОН», - повідомляє пресслужба міністерства.

Заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький заявив, що Україна забезпечуватиме освітній процес дітям у Курській області в разі потреби.

«Йдеться про те, що, якщо ситуація триватиме так, як вона розвивається зараз і далі, я думаю, що наприкінці вересня - на початку жовтня нам доведеться складати план того, як ми будемо забезпечувати освіту на тих територіях неповнолітнім дітям», - сказав Винницький.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі