У МВС показали перші кадри після ракетного удару в місті Суми (ВІДЕО)

Дві людини загинули, двадцять людей постраждали

ФОТО: Володимир Зеленський

Міністерство внутрішніх справ України опублікувало перші кадри після вчорашньої ракетної атаки російських терористів на Суми. Відео знято бодікамерами патрульних, що прибули на місце влучання ворожої ракети за лічені хвилини.

«Перші хвилини після вчорашньої атаки російських терористів по м.Суми. Відео з бодікамер патрульних», - йдеться у повідомленні.

На кадрах видно, що поліціянти та інші працівники екстрених служб відразу розпочали з'ясовувати, чи могли бути під завалами люди, а згодом організували евакуацію із будинків поруч.

Людей закликали пройти в укриття, адже повітряна тривога тривала, а отже була ймовірність повторних ударів.

Нагадаємо, у Сумах завершився розбір завалів на місці влучання російської ракети в один із міських навчальних закладів.

«Дві людини загинули... Мої співчуття рідним і близьким. Двадцять людей постраждали від цього удару. Повністю зруйнований навчальний корпус училища: чотири поверхи просто знесло ракетою. Пошкоджено гуртожитки, будинки, навіть будівлі церкви та недільної школи», - повідомив президент України Володимир Зеленський.

Фото: Володимир Зеленський

В цілому в рятувальній операції і розбиранні завалів в Сумах було задіяно 285 людей, додав глава держави, подякувавши кожному з них.

«Російські нелюди щодня додають світові аргументи, що тільки поразка Росії і чіткі гарантії безпеки для України здатні убезпечити життя від цього терору», - заявив Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк