У МВС розповіли, хто може стати президентом росії після путіна

На думку радника глави МВС, новим президентом росії стане людина, яку ми зараз «навіть не підозрюємо»

ФОТО: ілюстративне

На заміну російському диктатору володимиру путіну на посаду президента росії навряд чи прийде хтось ще більш божевільний, оскільки все його оточення «пізнало смак солодкого життя», а діти представників російської політичної еліти мають громадянство західних держав.

Про це заявив радник глави МВС Антон Геращенко в інтерв’ю «УНІАН».

«Дочка Лаврова — громадянка Сполучених Штатів. Донька Пєскова живе в Європі. Пєскови й Лаврови всі свої вихідні і свята святкували в європейських країнах, які тепер для них закриті. Мали рахунки в європейських банках, мали нерухомість. У них була «дольче віта», солодке життя в Америці, Європі і так далі. Зараз у них залишилися Арабські Емірати, Туреччина, в якійсь мірі, на жаль, Ізраїль, сподіваюся, що поки. Тому вони всі знають, що таке цивілізований світ, що таке цивілізоване життя. І вони ж тепер ненавидять путіна потайки і шепочуться між собою: «Куди нас завів цей плішивий карлик?»», — пояснив Геращенко. 

 На думку радника глави МВС, новим президентом росії стане людина, яку ми зараз «навіть не підозрюємо».

«Я наведу приклад самого путіна. Ви могли уявити собі, що саме путін стане спадкоємцем Єльцина? Ніколи б ви цього не сказали, ніколи. Тому це може бути людина нізвідки. Вона може сьогодні займати якийсь другорядний пост, і, розуміючи, що значна частина еліти хотіла б позбутися путіна, може піти на те, щоб організувати коаліцію і змову. Це можливо, не можна цього виключати», — зазначив він.

Геращенко також вважає, що одним з хороших для України варіантів було б перетворення росії з федерації в конфедерацію. Він обґрунтував це тим, що конфедерація за своєю природою передбачає більш слабку взаємодію суб’єктів між собою. У той же час кожен суб’єкт міг би впливати на прийняття спільних рішень.

«Якби росія була конфедерацією, тоді треба було отримувати згоду всіх 86 суб’єктів, починаючи від Ямало-Ненецького автономного округу, Якутії і Татарстану, на те, щоб оголошувати комусь війну. Наприклад, Швейцарія — конфедерація вже років 400, це дуже стабільна країна, і дуже добре розвивається. Тому різне може бути», — резюмував Геращенко. 

Нагадаємо, путін запровадив воєнний стан на окупованих територіях України.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк