У Миколаєві чоловік який вижив в одній ДТП, в той же день загинув в іншій (фото)

dtp111
dtp111

У неділю, 3 січня, на перетині вулиць Космонавтів та Троїцька, в Інгульському районі Миколаєва, 27-річний водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», вижив в одній ДТП і в той же день загинув у іншій. Про це розповіли у відділі комунікації поліції Миколаївської облсті.


За попередніми даними, чоловік не впорався із керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де допустив зіткнення з деревом.



Після чого чоловік вийшов з автівки та направився у бік с. Мішково-Погорілове, де в районі заправної станції на прохідній частині потрапив під колеса автомобіля «Audi A6», під керуванням 39-річного місцевого мешканця, який втік з місця пригоди.


Внаслідок автопригоди, 27-річний чоловік, від отриманих тілесних ушкоджень, помер на місці події.


Через деякий час водій автомобіля «Audi A6» повернувся на місце вчинення дорожньо-транспортної пригоди вже на іншому транспортному засобі.


Наразі, тривають слідчі дії, з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.


Також буде призначено ряд відповідних експертиз, у тому числі на визначення стану сп’яніння у 39-річного чоловіка.


За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть). Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини