У Миколаєві сталася смертельна ДТП: автомобіль "BMW" в’їхав у дерево (ФОТО)

dtpK2
dtpK2

Сьогодні, 3 січня, о 00:32 год, у місті Миколаїв, по вулиці Генерала Карпенка, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода з участю автомобілів марок «BMW» та «Hyundai». Після зіткнення транспортних засобів «BMW» в’їхав у дерево. Про це повідомили у пресслужбі поліції Миколаївської області.


«Внаслідок автопригоди, 38-річний водій та 32-річна пасажирка »BMW«, від отриманих тілесних ушкоджень, загинули на місці події, ще одна пасажирка цього ж авто, жінка 38-ми років, була доправлена до лікарні. Водій та пасажир »Hyundai« не постраждали», — інформують в поліції.


Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб».



Правоохоронці звертаються також до громадськості з проханням надати свідчення або ж відео з реєстраторів смертельної ДТП.


Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або за телефонами 063-426-23-32 або «102», — просять у поліції.

Наразі, з’ясовуються усі обставини та причини автопригоди.

varta1.com.ua: Новини