У Миколаєві замість бензину у поліцейські авто на заправці залили дизель

toyota-prius-police
toyota-prius-police

Точна кількість постраждалих автомобілів ще не встановлена, продавець обіцяє компенсувати збитки. Про це пише «ТСН».

У Миколаєві, на автозаправний станції «ОККО», переплутали резервуари для палива, внаслідок чого заправляли автомобілі з бензиновими двигунами дизелем. Як наслідок, мотори машин зіпсувалися.

Наразі, відомо, що на цій АЗС заправляли службові автомобілі Нацполіції і патрульної поліції — постраждали кілька «Toyota Prius», «Mitsubishi Outlander», «Skoda Rapid». Є інформація, що кілька паливних систем уже навіть не підлягають ремонту. 

Крім того, заправка на вулиці Космонавтів також обслуговувала нові автомобілі з місцевого автосалону «Toyota Центр», які також були пошкоджені внаслідок помилки. На даний момент з’ясовується, скільком автомобілям завдано збитків. У пресслужбі «ОККО» вже заявили, що можуть компенсувати збитки водіям.

«Наразі наша мережа відпрацьовує всі звернення та спілкується з клієнтами для координації подальших дій. Помилка дійсно сталася з нашої сторони. Компанія вже компенсовує та компенсує витрати клієнтів.

Прохання до наших клієнтів, щоб ми могли максимально оперативно та якісно надавати зворотній зв'язок, - фіксувати свої звернення на гарячій лінії ОККО за номером 0 800 501 101.

Колеги зафіксують звернення й проінформують про подальший алгоритм дій. Приносимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння» - повідомили представники АЗС.

varta1.com.ua: Новини