У Німеччині чоловік напав на хлопчика за українську мову

Розпочато розслідування

У німецькому місті Айнбек у Нижній Саксонії невідомий чоловік напав на хлопчика за українську мову. Прокуратура розслідує справу як замах на вбивство.

Про це пише Bild.
 
 

Група дітей з України перебували на мосту в містечку. Чоловік нібито поскаржився російською мовою, що діти говорять українською. Він зажадав, щоб вони говорили російською.

За даними слідства, чоловік заявив, «що Україна почала війну».

Після цього чоловік смикнув за волосся дівчинку з групи. Потім він схопив десятирічного хлопчика і перекинув його через поручні мосту.

Хлопчик вдарився об залізні балки, встановлені під поручнями на висоті мосту та отримав травми голови та стопи.

Після цього хлопчик упав між залізними балками в канал. Щобільше, коли хлопчик лежав у каналі, чоловік, ймовірно, кинув у нього скляну пляшку, вона потрапила дитині до правого плеча. Потім чоловік утік.

Читайте також: «Українське Дунайське пароплавство» перевезло значний обсяг вантажів з 22 лютого 2022

Після інциденту діти попередили батьків. За словами представника прокуратури, хлопчик не зазнав серйозних травм. Йому було надано медичну допомогу в лікарні, після чого його відпустили.

Чоловіка розшукують. На вигляд зловмиснику від 40 до 45 років. Він був одягнений у блакитну сорочку, чорну кепку та джинсові шорти. Поліція розслідує справу про замах на вбивство.

 

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб