У Німеччині відповіли медведєву, який образив главу МЗС Бербок

Ще більше принизив росію в очах усього світу

Фото: ілюстративне

Після того, як Україна відкинула перемир’я путіна, його попередник Дмитро Медведєв вибухнув образами на адресу нашої країни і не тільки.

Під роздачу потрапила і голова німецького МЗС Анналена Бербок, яку той назвав «німецькою бабкою».

У Німеччині вже відреагували на образу російського заступника голови радбезу, пише видання Bild.

У пості, який присвячений негативній реакції України на путінське різдвяне перемир’я, дмитро медведєв обізвав українців «свинями», а європейських партнерів — «господарями свиней» і «дивлячимися за європейським свинарником». Главу МЗС ФРН екс-президент росії назвав «німецькою бабкою», яка встигла «в’якнути» про неприпустимість перемир’я.

Нагадаємо, що міністрерка закордонних справ Німеччини досить молода, їй лише 42 роки.

Хамський вираз медведєва назвали знущанням і заявили, що подібна реакція лише підтверджує правильність вчинку людей, про яких йдеться.

«Подібні тиради та образи, як і раніше, є найкращим показником того, що люди, про яких йдеться, вчинили дуже правильно, коли це так дратує таких людей як ведмедів», — сказано в повідомленні.

Також у виданні зазначили, що медведєв, судячи з усього, перебуває на межі своїх можливостей через невдачі росії. Все, що йому зараз залишається, це просто кричати образи, тим самим принижуючи ще більше росію в очах усього світу.

«Все це цілком ясно показує, що медведєв, схоже, перебуває на межі своїх можливостей через невдачі росії», — резюмували німці.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також