«У нього були мрії та плани»: мати В'ячеслава Зінченка розповіла про дзвінки сина зі Львова

В'ячеслав телефонував їй зі Львова майже щодня

Напередодні вбивства мовознавиці та екснардепки Ірини Фаріон підозрюваний В'ячеслав Зінченко поводився як зазвичай. Батьки не побачили жодних підозрілих змін у його поведінці. Про це повідомила його мати Олена Зінченко в інтерв'ю «Інформатору».

За словами жінки, розмови із сином напередодні резонансного вбивства стосувалися майбутнього сина. У нього були мрії та плани.

«Він планував далі розвиватися, вдосконалюватися...Бо я його питала, що ми далі будемо робити. Він сказав, що 10 серпня він піде на курси водіїв. Тобто у нас відбувалися звичайні розмови. Нічого я не помітила. Тобто він казав, що потрібні будуть гроші на це... Щоб я з татом говорила», - зазначила мати Зінченка.

 Крім того, Олена розповіла, що в сім'ї не було проблем через мову спілкування, а В'ячеслав знав українську навіть краще і нерідко виправляв помилки мами в розмові.

«У Дніпро ми приїхали в один день. Тільки він раніше, бо він з поїзда. Я трішки пізніше, бо їхала автобусом. І все як звичайно. Прийняв душ, поїв. Потім там тренування. Тобто нічого підозрілого не було», - сказала жінка.

Олена також розповіла, що В'ячеслав телефонував їй зі Львова майже щодня. 

Читайте також: адвокат відповів, чи може Зінченко мобілізуватись у ЗСУ

«Він розповідав, що в нього все добре. Я питала, як він, що там. Він відповідав, що все добре», - зазначила жінка.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також