У Новояворівську 27-річний чоловік пошкодив авто сусідки та напав на поліцейських

30_main
30_main

За скоєне 27-річному місцевому мешканцю загрожує покарання — до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Львівщини.

1 грудня, о 14:20 год., під час несення служби, екіпаж сектору реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції отримав виклик на вулицю Вербицького, де, за словами заявника, мешканець одного з будинків пошкодив автомобіль своєї сусідки та погрожує їй фізичною розправою.

Прибувши на місце події, правоохоронці закликали чоловіка припинити правопорушення, проте він поводився агресивно, не реагував на зауваження поліцейських, кидав у них предметами домашнього вжитку, після чого напав на одного з правоохоронців, спричинивши йому тілесні ушкодження.

Співробітники Яворівського відділу поліції встановили особу зловмисника — ним виявився мешканець Новояворівська, віком 27 років.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Проводиться досудове розслідування.

varta1.com.ua: Новини