У Новояворівську по гарячих слідах правоохоронці затримали двох квартирних злодіїв

IMG_9523
IMG_9523

Встановлено, що на момент вчинення злочину в помешканні 35-річної жінки спав її 14-річний син.

Сьогодні, 26 червня, о 13.30 до поліції надійшло повідомлення від пильних громадян про те, що у місті Новояворівськ в під’їзд будинку по вулиці Львівській зайшли двоє підозрілих чоловіків і, ймовірно, вчиняють крадіжку, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

На місце події негайно прибули працівники сектору кримінальної поліції Яворівського відділу поліції. Зловмисників затримали, коли вони виходили з під’їзду будинку. У сумках, які мали при собі чоловіки, правоохоронці виявили комп’ютерну техніку та особисті речі. Встановлено, що злочинці проникли у квартиру 35-річної жінки. На момент скоєння крадіжки в одній з кімнат спав її 14-річний син.

Зловмисниками виявились двоє мешканців #Львова, віком 35 та 47 років, які раніше були неодноразово судимі за скоєння крадіжок та грабежів. Молодший зі зловмисників перебував у розшуку за аналогічні злочини.

Їх затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере їм міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, від початку літа це вже четверта група квартирних злодіїв, яких затримали правоохоронці. 9 червня у Львові працівники карного розшуку затримали організовану групу зловмисників, причетних до вчинення квартирної крадіжки, у складі якої було четверо іноземців, громадян однієї з пострадянських країн, віком 20, 22, 27 та 29 років.

Ще одну групу квартирників правоохоронці затримали 16 червня після скоєння крадіжки з приватного будинку у селі Меденичі, Миколаївського району. До складу групи входило четверо чоловіків – двоє львів’ян, одесит та мешканець Нового Роздолу, віком 26, 33, 35 та 36 років. Троє з них – раніше судимі. І ще двох чоловіків кавказької національності працівники карного розшуку затримали 21 червня після скоєння ними квартирної крадіжки у Львові.

varta1.com.ua: Новини