На Львівщині поліція вилучила у наркоторговця сотні набоїв (ФОТО)

Під час обшуку у помешканні зловмисника виявлено близько 300 набоїв до стрілецької зброї різного калібру

ФОТО: Нацполіція Львівської області

Оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками інших підрозділів Яворівського районного відділу поліції викрили 34-річного зловмисника, причетного до розповсюдження «амфетаміну» та «марихуани».

Про це повідомляє Національна поліція львівської області.

Після проведення комплексу оперативних заходів правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у Новояворівську, де він проживав у орендованій квартирі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. 

«Під час санкціонованого обшуку у помешканні правоохоронці виявили та вилучили згортки та зіп-пакети з речовиною, ззовні схожою на «амфетамін», згортки з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «марихуану», електронні ваги, зіп-пакети, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження», — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що зловмисник розповсюджував наркотичні та психотропні речовини на території району.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному — позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

«Крім того, під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у помешканні, в якому проживав зловмисник, близько 300 набоїв до стрілецької зброї різного калібру. Вилучені боєприпаси скеровані на експертне дослідження», — зазначають у поліції.

Досудове розслідування триває. 

Фото: Національна поліція Львівської області

ФОТО: Нацполіція Львівської області

Нагадаємо, що раніше на трасі на трасі «Старокостянтинів–Немиренці» правоохоронці затримали молодика з галюциногенними грибами (ФОТО).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також