У Одесі водій BMW під час погоні влетів у натовп людей на пішохідному переході: момент ДТП (ФОТО/ВІДЕО)

Кермувальник, ймовірно, був п'яний

ФОТО: ГУНП в Одеській області

У неділю, 9 червня, в Одесі водій BMW, тікаючи від патрульних, влетів у натовп на пішохідному переході. Кермувальник був з ознаками алкосп'яніння.

Відповідне відео оприлюднили місцеві пабліки. Трапилося це біля торгового центру «Рів'єра».

Як видно на кадрах, легковик на великій швидкості спершу протаранила інше авто, потім проїхала пішохідний перехід.

Також поліцейськими ГУНП в Одеській області встановлено, що 34-річний водій легковика «BMW» на одному з перехресть здійснив зіткнення з автівкою «Ford», після чого наїхав на трьох жінок, які в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу.

"Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішоходи та водій «BMW» з різними тілесними ушкодженнями були доправлені до лікарні. Життю потерпілих нічого не загрожує. Після огляду лікарів двоє жінок від госпіталізації відмовилися. Водій «Ford» не постраждав.

У керманича «BMW» відчувається запах алкоголю з ротової порожнини. У нього відібрані біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він перебуває в лікарні", - йдеться у повідомленні поліції.

Фото: ГУНП в Одеській області

Як встановили слідчі, чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що вже притягувався до відповідальності за ч. 2 ст. 126 КУпАП.  Крім того, раніше він також притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку (ч. 2 ст. 289 та ч. 3 ст. 185 ККУ).

Фото: ГУНП в Одеській області

ФОТО: ГУНП в Одеській області

Раніше повідомляли: опубліковано відео моменту ДТП з перекиданням авто поліції у Львові

Обставини встановлюються.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також