У ОВА розповіли про наслідки ракетно-дронової атаки на Львівщину

Енергетики працюють над відновленням подачі світла в регіоні

 Сьогодні, 26 серпня, армія рф завдала ударів дронами та ракетами по кількох енергооб'єктах Львівщини. Наразі ситуація в області стабільна. Львівщину атакували понад 10 ракетами, інформація ще уточнюється. Про це розповів перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик «Суспільному».

За його словами, було вражено кілька енергооб'єктів з різним ступенем пошкоджень.

Також внаслідок обстрілу, травмованих та загиблих немає. Енергетики працюють над відновленням подачі світла в регіоні;  

Ситуація не є кризовою і водопостачання для населення буде. Необхідності розгортати пункти незламності немає.

Андрій Годик розповів, що на випадок відключень електроенергії насосні станції й об'єкти водозабору обладнані резервним живленням. У випадку більш тривалих відключень застосовуватимуть генератори. Ситуація, за його словами, не кризова. Також наразі на Львівщині не будуть розгортати пункти незламності.

Під час ракетно-дронової атаки були пошкоджені тільки об'єкти критичної інфраструктури. Загалом Львівщину, за словами Андрія Годика, атакували понад десятьма ракетами.

Якщо внаслідок обстрілу було пошкоджене житло, його власники повинні звернутися до органів місцевого самоврядування, на гарячу лінію ОВА, а також до екстрених служб. Це потрібно, щоби мати змогу скористатися державними програмами відновлення.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також