У Парку культури відкрили безкоштовне "Пригодницьке містечко для дітей" (фото)

IMG_9745
IMG_9745

Сьогодні, 2 липня, о 14.00 у Парку культури відкрили «Пригодницьке містечко для дітей».

Пригодницьке дитяче містечко – безкоштовний громадський освітньо-ігровий простір розміром 0,3 га у Парку культури (праворуч від центрального входу - арки).
На меті проекту є підвищення якості громадського простору міста, зокрема парку, шляхом ревіталізації існуючого середовища, прививати любов та шанобливе ставлення до природи. А також, популяризувати активний спосіб проведення часу на природі серед дітей віком 6-14 років, повідомляється на сторінці парку у Facebook.

[caption id=«attachment_10941» align=«alignnone» width=«450»] фото Ольга Чобіт, ВАРТА 1[/caption]

Ця нова локація в місті складається із авторських об’єктів, які сприятимуть фізичному, культурному та патріотичному вихованню дітей.
Окрім цього це альтернатива існуючим платним розважальним комплексам, де діти зможуть ближче познайомитися з природою, долаючи природні перешкоди, розвиваючи дрібну моторику та практикувати командну роботу.

Метою проекту є підвищення якості громадського простору міста, зокрема парку, шляхом ревіталізації існуючого середовища, прививати любов та шанобливе ставлення до природи. А також, популяризувати активний спосіб проведення часу на природі серед дітей віком 6-14 років

У пригодницькому дитячому містечку можна проводити денні майстер-класи та заняття для дітей.Містечко буде відкрите для відвідувачів протягом робочих годин Парку культури (08:00 - 20:00).

Проект Пригодницьке дитяче містечко був реалізований за фінансової підтримки проекту ,,Громади в дії, Інститут міста"

фото Ольга Чобіт, ВАРТА 1



 

varta1.com.ua: Новини