У Парижі поліція затримали українських ветеранів, які протестували проти капітуляції

bfe21d0d-d7da-48bb-952d-b1c8bd78c651
bfe21d0d-d7da-48bb-952d-b1c8bd78c651

Ветерани російсько-української війни та представники партії «Національний Корпус» прибули в Париж, де сьогодні має відбутись зустріч глав держав у нормандському форматі.

«Ми сьогодні зібралися тут, тому що відчуваємо загрози та небезпеку у контексті нормандських переговорів. Сьогодні будуть не рівні й справедливі перемовини, а нонсенс, коли замість країни-агресора Росії до поступок будуть змушувати Україну», — пояснив під час зустрічі з пресою голова Східного терену Нацкорпусу, екскомандир Азову Максим Жорін.



Він додав, що ветерани не за чутками знають про ситуацію на Донбасі, де вже загинули тисячі українців, кожен з яких віддав все заради цілісності та майбутнього України.

«Якщо сьогодні пана Зеленського будуть змушувати до підписання невигідних для України умов, нехай пригадає те, що він сказав ветеранам у Золотому про те, що він не лох і не зраджуватиме інтересів України», — сказав Жорін.

Ветерани закликали не допустити амністії терористам, виборів в ОРДЛО до отримання контролю над кордоном, народних міліцій та капітулянтських розведень військ.

Після цього вони порвали прапори держави-агресора Росії та т. зв. «ДНР», і їх затримала французька поліція.

Згодом, правоохоронці відпустили ветеранів.

varta1.com.ua: Новини