У Підмосков’ї знайдено мертвим колишнього керівника «Росозброєння»

путін почав шукати винних…

Фото: NEXTA

У російському Підмосков’ї знайдено мертвим екс-главу корпорації «Росозброєння» Олексія Огарьова. Причиною смерті колишнього чиновника не називається, пише «Гордон».

«Путін почав шукати винних у негативній перемозі «спецоперації»?», — коментують новину автори білоруського каналу NEXTA.

Про смерть Огарьова пише пропагандистське інформаційне агентство «РІА Новини».

«Тіло було виявлено в будинку в котеджному селищі Балатон вдень у четвер. Попередньо смерть некримінальна», — сказав співрозмовник агентства.

Слідчий комітет РФ підтверджує виявлення 64-річного чоловіка мертвим у котеджному селищі в Одинцовському районі, проте не уточнює його особу, повідомляє агентство.

Компанія «Росозброєння» перетворена на «Рособоронекспорт», це єдиний експортер російської зброї та військової техніки з багатомільярдними оборотами.

Огарьов очолював державну компанію у 1999–2000 роках, після чого був послом Росії при ОБСЄ, заступником керівника адміністрації президента.

У лютому 1999 року Огарьов став заступником секретаря російського Радбезу і на цій посаді займався питаннями військово-технічного співробітництва Росії з іноземними державами.

«Forbes» стверджував, що Огарьов представляв інтереси президентської сім’ї та був діловим партнером зятя президента Росії Бориса Єльцина, з яким навчався в інституті.

Як повідомлялося, у Росії застрелився командир танкового полку.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також