У поліції прокоментували ДТП, в якій постраждала родина учасника АТО (ВІДЕО, ФОТО)

Зараз 9-річний хлопчик перебуває у Львівській дитячій лікарні, що на Орлика. Для дитини необхідна кров рідкісної 4- групи.

Фото: Фейсбук, Володимир Возний з синами

У неділю, ввечері у Самборі відбулася автопригода, в якій постраждала родина місцевого учасника АТО Володимира Возного. Про це повідомляла «Варта1».

Родина йшла тротуаром, коли на них влетів водій авто. Люди поверталися додому, діти йшли з санчатами. 

Усіх небайдужих зараз просять здати кров для постраждалого 9-річного сина, який перебуває у дитячій лікарні Першого територіального медичного об’єднання Львова, а також допомогти родині. 

Для дитини необхідна кров рідкісної 4-ої групи. Здати кров, усі охочі можуть звернутися в пункт забору на вулиці Миколайчука.

У пресслужбі поліції Львівської  області прокоментували дорожньо-транспортну пригоду.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 січня у місті Самборі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Вектра» 26-річний мешканець Самбірського району не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на пішоходів. Внаслідок ДТП, постраждали 33-річна жінка, 32-річний чоловік та двоє дітей, віком 9 та 5 років»,прокоментувала начальник відділу комунікації ГУ НП у Львівській області, Світлана Добровольська. 

Усі постраждалі доставлені до лікарні. 

За фактом події відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також