У поліції прокоментували лобову ДТП зі смертельними наслідками на Львівщині (ВІДЕО, ФОТО)

П'ятеро людей перебуває в лікарні, водій загинув.

У Рясній-Руській зранку, 3 лютого, сталася смертельна дорожньо-транпортна пригода. Водій автомобіля «Scoda» загинув внаслідок зіткнення з рейсовим автобусом поблизу Львова. Про це повідомляла «Варта1».

 Як уточнили у пресслужбі поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 7:30 год ранку, у селі Рясна Руська.

«Правоохоронці попередньо встановили, що  автомобіль «Шкода Октавія», під керуванням 39-річного мешканця Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом — маршрутним таксі сполученням «Львів–Зелів», яким керував мешканець Львівського району, віком 47 років», — уточнили в поліції.

Внаслідок зіткнення, водій легковика від отриманих травм помер на місці. У лікарню доставлені водій та п’ятеро пасажирів маршрутки — правоохоронці з’ясовують їх особисті дані, а діагнози уточнюють медики.

« На місці події працюють слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини автопригоди, вирішується питання правової кваліфікації події», — додали у правоохоронців.

За даними «Варта1» автомобіль зараз забирає евакуатор. Тіло загиблого за попередніми даними деблоковували працівники ДСНС. На місці працювали правоохоронці та медики.

Нагадаємо, автопригода з постраждалими та загиблими відбулася сьогодні зранку.

Фото: «Варта1»

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також