У поліції прокоментували трагічну загибель двох дітей на Рівненщині

Співчуття батькам

На Рівненщині двоє дівчат трагічно загинули в річці. Про це повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Мама однієї з дівчат другого липня, близько 16:30 год., у поліцію, що її 12-річна донька разом із одноліткою пішли купатися у місцевій річці та не вийшли з води. 

«Поліцейські встановили, що дівчата погнали на випас худобу. Зі слів свідків, зайшли у річку, та попри зауваження, продовжували бродити по воді. Раптово одна із них почала тонути, інша намагалась її витягнути. На допомогу дівчатам кинувся і 16-річний місцевий мешканець. Однак врятувати їх не вдалось», — повідомили в поліції.  

Рятувальники, близько 19 години, дістали із водойми тіло однієї дівчинки, а третього липня, близько сьомої години вечора — іншої. Вони без ознак насильницької смерті.

Слідчі Вараського райвідділу поліції  розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією пункту 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство із відміткою нещасний випадок).

Усі обставини з’ясовуються. 

Правоохоронці звертаються до усіх відпочиваючих біля водойм: попри аномальну спеку будьте обережними та відповідальними! І обов’язково попереджуйте дітей про небезпеку купання без нагляду дорослих. 

Раніше повідомлялося, що у селі Бабка, Вараського району, потонуло двоє дівчат, 2009 та 2010 років народження.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також