У поліції назвали причину загибелі 18-річного львів'янина на даху вагона

original-2315370372
original-2315370372

Вісімнадцятирічний хлопець, який загинув унаслідок ураження струмом, учора ввечері, на станції Підзамче у Львові, виліз на дах вагона, щоб зробити селфі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

«Попередньо встановлено, що хлопець виліз на вагон-цистерну аби зробити селфі та помер від травм, отриманих унаслідок ураження електиричним струмом», — йдеться в повідомленні.

Як зазначили в поліції, 29 січня, близько 22.00 год., у відділок надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що на залізничних коліях по вулиці Опришківській у Львові загинув молодий хлопець.



На місці події працювала слідчо-оперативна группа Личаківського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого — ним виявився 18-річний львів’янин. Також встановлено, що, разом із своїм братом і товаришем, хлопець прогулювався залізничними коліями та вирішив зробити селфі на вагон-цистерні. Він виліз на вагон та був уражений електричним струмом. Від отриманих травм, хлопець помер на місці події.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Правоохоронці з’ясовують обставини події.

varta1.com.ua: Новини