У поліції оприлюднили відео, як п’яний водій у столиці не побачив перешкоду та перекинувся (відео)

6г78
6г78

Попередньо, обірвалася контактна мережа тролейбуса, дроти впали на дорогу. Водій автомобіля «Toyota» не помітив перешкоду та наїхав на них. У результаті ДТП автомобіль перекинувся на бік. Про це повідомляє Патрульна поліції Києва з оприлюдненим відео інциденту.


«Патрульні, які прибули на місце події, наздогнали водія »Toyota«, який саме тікав з місця події. Інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння він відмовився. Натомість намагався перекласти провину на свою дружину та стверджував, що це вона перебувала за кермом», — йдеться у повідомленні


На водія патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без наявності відповідних документів) КУпАП.


«Дорога буває непередбачуваною, обирайте безпечну швидкість уважно стежте за дорожньою обстановкою та зважайте на маневри інших водіїв», — попереджають правоохоронці.

varta1.com.ua: Новини