У поліції повідомили подробиці зухвалого вбивства молодої жінки на Рівненщині (ФОТО)

2
2

Тіло 27-річної  загиблої майже місяць пролежало у меліоративному каналі. Його виявили сьогодні, повідомляла «Варта1».

Як повідомили у пресслужбі поліції Рівненської  області, затриманий вчора підозрюваний у скоєнні угону та наруги над могилами 27-річний мешканець села Соломіївка зізнався, що у середині грудня позбавив життя свою співмешканку, а тіло сховав.



Під час огляду в лісовій посадці біля села Білаші Сарненського району в канаві поліцейські виявили прикрите гіллям та мохом тіло жінки із ушкодженнями в області голови.

Для встановлення причини смерті тіло направлене на проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейські встановили, що всередині грудня 2021 року, співмешканці в стані алкогольного сп’яніння йшли в село Білаші із наміром вкрасти продукти харчування в тамтешніх жителів.

«У лісовому масиві неподалік пункту призначення між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час суперечки чоловік наніс жінці дерев’яною палицею декілька ударів в область голови та обличчя. Від отриманих травм, вона померла на місці події. У подальшому, аби приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув тіло в яму та замаскував місце гілками дерев», — розповіли в поліції.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 115 КК України, слідчі ВП № 1 (м. Дубровиця) Сарненського РВП за погодженням із прокуратурою повідомили 27-річному мешканцю села Соломіївка про підозру та підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що співмешканці вели аморальний спосіб життя. Обоє перебували у розшуку за вчинені майнові злочини.

За умисне вбивство зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини