У поліції прокоментували затримання чоловіка, який у львівській школі змушував роздягнутися дівчинку

Screenshot-2
Screenshot-2

Вчора, 21 грудня, правоохоронці затримали зловмисника, який намагався вчинити розпусні дії щодо львівської учениці. Про це інформує Поліція Львівської області.

Наряд Національної гвардії України виявив чоловіка на одній із вулиць міста.

Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлять 50-річному мешканцю Києва про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від 5  до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років або без такого.

Нагадаємо, цей чоловік переодягнувся в жіночий одяг і зайшов у жіночу вбиральню в львівській школі № 43. У приміщенні вбиральні він застав дівчинку-другокласницю, якій наказав роздягнутися для огляду, бо нібито він лікарка.

Стурбована тривалою відсутністю дитини, дівчинки не було близько 20 хв, вчителька пішла за нею до вбиральні. Чоловік, побачивши вчительку, відштовхнув її і втік з приміщення школи. У поліцію звернулася мама дівчинки.

Раніше цього року у школі № 147 на проспекті Лісовому, 17В (Лісовий масив, Деснянський район столиці) даний чоловік зайшов на територію школи до жіночого туалету і сказав дітям, що він фотограф, і нібито шукає моделей для зйомки. Так він змусив обманом роздягнутися малолітню дитину. Коли про це дізналися працівники школи, то кинулися затримувати, але не наздогнали. Чоловіка було затримано, однак у листопаді він вийшов під заставу у 181 600 гривень.

https://youtu.be/H3GCwxlqexo

varta1.com.ua: Новини