У Польщі групу українців звинуватили у викраденні автомобілів та грабежі квартир

Усі потерпілі — громадяни України та Білорусі

Польські правоохоронці затримали трьох українців, яких підозрюють у викраденні автомобілів та квартирних крадіжках в прикордонних районах. Про це повідомило Polske Radio.

Група була організована з машин і квартир і в прифронтових районах. Справою чоловіків зайнялися криміналісти з Люблінського воєводи управління поліції.

Група видана в грудні 2021 року в лютому 2024 року на території Люблінського кого та Підкарпатського воєводств. Підозрювані використовували пристрої для копіювання сигналів з втомобільних ключів та їх гушення. Золотих монет було на 150 тис. злотих. Усі потерпілі — громадяни України та Білорусі.

Під час оперативних заходів було затримано трьох громадян України . 36-річний та 51-річний затримані на прикордонному переході в Медиці, коли зможуть виїхати в Україну. Третій 44-річний учасник групи був затриманий у Жешуві. A у системи безпеки транспортного конфлікту.

Підозрювані вже вислухали обвинувачення і були тимчасово заарештовані на три місяці. Їм загрожує до 10 років збереження волі. Будь ласка, перевірте далі. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також