У Польщі молода українка народила дитину і викинула її на смітник

Немовля не вижило

У Польщі 18-річна українка народила дівчинку. Однак, вона вирішила позбутися дитини і викинула її в смітник на автобусній зупинці в Бжезінах. На жаль, немовля померло. Тіло новонародженої дитини було знайдено в смітнику на автобусній зупинці в місті Бжезіни. Виявив його пасажир, який чекав на автобус.

За інформацією окружної прокуратури Мінська-Мазовецького, 18-річна українка народила дитину в робітничому хостелі. Після пологів жінка загорнула дитину в поліетиленовий пакет і викинула її на смітник.

Про це повідомило видання inpoland.

Поліція затримала не лише матір, але й трьох її родичів: сестру, хлопця та двоюрідного брата, які були молодшими за 20 років. Вони підозрюються в тому, що перешкоджали слідству, змиваючи сліди крові і очищаючи матрац. Усім затриманим заборонено виїзд з країни.

Мати дитини стверджує, що не знала про свою вагітність. Судмедексперти ще не визначили причину смерті новонародженого, але не виключають можливі фактори, такі як асфіксія, кровотеча або застуда.

Раніше повідомляли: у Німеччині подружня пара вбила українок та викрала дитину

Наразі жінці висунули звинувачення у дітовбивстві, але кваліфікація діяння може змінитися після психіатричної експертизи.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також