У Польщі п'яна, без прав українка вчинила ДТП (фото)

dtdtn
dtdtn

У Польщі 30-річна водійка «Fiat Punto» з’їхала з дороги та врізалася в дерево. Як виявилось, жінка була напідпитку. Про це повідомляє портал "InPoland".


Потерпілу у важкому стані доправили до лікарні вертольотом швидкої допомоги «LPR». Правоохоронці повідомили, що виїхавши з м. Млава, Мазовецького воєводства, жінка не впоралась з керуванням.


Згідно з висновками та записами з камер відеоспостереження, 30-річна громадянка України, керуючи автомобілем «Fiat Punto», їхала по вул. Ліги Оборони Краю, у Млаві, та не відрегулювала швидкість згідно дорожніх умов. Відповідно, авто занесло і вона в’їхала в дерево.








Поранену водійку гелікоптером перевезли до лікарні в м. Дзялдово. Вона була у стані алкогольного сп’яніння та мала в організмі понад 0,60 проміле алкоголю. У машині подорожувало ще четверо пасажирів, вони — також громадяни України. Серйозно ніхто не постраждав.


Як виявилось, водійка «Фіата» не мала водійського посвідчення. Власником автомобіля був один із пасажирів, у його тілі було понад 0,80 проміле алкоголю.

varta1.com.ua: Новини