У Польщі п’яний українець влаштував "автошоу" поки втікав від поліції (фото)

1020414_1_w_570
1020414_1_w_570

У Польщі, в місті Катовіце, 23-річний громадянин України намагався викрасти чуже авто і втекти від правоохоронців. Так, йому тепер загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє місцева поліція.

Вночі, 16 березня, правоохоронці побачили, як евакуатор намагається забрати припаркований автомобіль. Правоохоронці спробували з’ясовувати, чи є на це згода власника авто, однак у той момент припаркована автівка «BMW» різко зірвалася з місця.

Поліція поїхала вслід за автівкою і почалася погоня. Правопорушник протаранив декілька поліцейських машин. Щоб зупинити лиходія, правоохоронці почали стріляти по шинах.

Варто зауважити, що українець продовжував тікати з трьома пробитими колесами. Так, він не впорався з керуванням і влетів у придорожні зарості на одній із ділянок Сосновця. Після цього він вибрався з авто і продовжував тікати.

Правопорушника затримали. Ним виявився 23-річний українець. У його крові виявили 1,6 проміле алкоголю. Громадянина України заарештували на три місяці. Триває слідство.

varta1.com.ua: Новини