У Польщі в жахливій автопригоді загинуло дві українки, ще одна у важкому стані в лікарні (ФОТО)

2
2

Двоє з громадянок України загинули на місці, ще одна у важкому стані перебуває у лікарні.

Звинувачення у призведені до дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинули дві жінки та ще одна зазнала важких травм, висунули 36-річному водію, який у суботу, 10 листопада, у селі Сарнув, Сілезького воєводства, збив на пішохідному переході трьох громадянок України. Двоє з них загинули на місці, а третю госпіталізували.

Про висунення звинувачень у понеділок, 12 листопада, повідомив речник Повітової комендатури поліції у Бендзині Павел Лотоцький. Водієві загрожує до восьми років позбавленні волі, повідомляє «Польське радіо»

ДТП трапилася ввечері, на ознакованому та освітленому пішохідному переході. Жінок, котрі переходили пішохідним переходом, збив автівкою марки «Hyundai Tucson» 36-річний житель Заверцянського повіту, Сілезького воєводства.

За словами поліції, після удару авто одна із жінок впала у канаву, друга опинилася на протилежному боці проїжджої частини, а третя впала під колеса автівки марки «Volkswagen», що їхала позаду «Hyundai Tucson». Останню, 46-річну жінку, госпіталізували. Вона перебуває у важкому стані. На місці загинули 44-річна та 39-річна жінки.

Не відразу вдалося встановити особи постраждалих жінок. Нині відомо, що усі жертви — громадянки України.

Водій «Hyundai Tucson» був тверезим. У нього, також, взяли кров, аби перевірити, чи не був він під впливом наркотиків.

varta1.com.ua: Новини