У Полтаві попрощалися з шістьома пілотами, які загинули в катастрофі Мі-8 (ФОТО)

Вічна пам'ять!

У п'ятницю, 1 вересня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці на околиці Полтави рідні та побратими зібралися на панахиду за льотчиками та авіатехніками гелікоптерів Мі-8, які загинули на Донеччині поблизу села Новоявленка. Про це пише Укрінформ.

Загинули шестеро українських захисників: командир вертольота, полковник Віктор Опанасюк (1967 р.н.), командир ланки льотної ескадрильї, капітан Владислав Римар (1995 р.н.), штурман ланки, старший лейтенант Іван Яровий (2000 р.н.), льотчик-штурман, старший лейтенант Валентин Воробець (2000 р.н.), старший бортовий авіаційний технік, капітан Юрій Анісімов (1986 р.н.), старший бортовий авіатехнік, капітан Євген Кисіль (1988 р.н.).

Попрощатись із загиблими та розділити біль утрати з родинами прийшли десятки людей.

Що саме сталося 29 серпня поблизу Новоявленки Краматорського району, зараз розбираються слідчі ДБР. За інформацією речника авіабригади Євгена Ракіти, того дня під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку екіпажі отримали команду екстрено приземлятися.

«Треба було сідати, бо по них працював російський Су-35. І під час цієї аварійної посадки сталася катастрофа. Тобто не зрозуміло, чи вони натрапили на перешкоду, чи щось інше, це з'ясовується», – сказав Ракіта.

 Фото: В`ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Нагадаємо, що у ДБР назвали версії причини авіакатастрофи Мі-8, в якій загинули шестеро українських пілотів.

Капітана Анісімова поховали в Полтаві, інших загиблих проведуть в останню путь в їхніх рідних населених пунктах у Чернігівській, Київській, Харківській, Хмельницькій і Вінницькій областях.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також