У понеділок Львів попрощається із Героєм Володимиром Геричем (ФОТО)

Зі слів рідних, Володимир «завжди був усміхненим та оптимістичним, захоплювався автомобілями»

Завтра, 21 жовтня, Львів попрощається із військовослужбовцем Володимиром Геричем, який віддав життя у бою з російськими окупантами, захищаючи Україну. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, в 11:40 відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

О 12:30 розпочнеться прощання з воїном біля родинного помешкання у с. Оброшине (вул. Козацька, 13).  Опісля, о 14:00 – Чин похорону в церкві святого Дмитрія (с. Оброшине).  Поховають Володимира Герича на місцевому кладовищі.

  

Біографічна довідка захисника


Володимир Герич (18.07.2002-16.10.2024) Львів'янин.

Закінчив Початкову школу «Арніка», згодом навчався у Оброшинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Лева Шанковського Оброшинської сільської ради Львівського району Львівської області. Здобув професійно-технічну освіту у місті Львові.

Після проходження строкової військової служби у Вінниці Володимир Герич підписав контракт зі Збройними Силами України.

Із початком повномасштабного вторгнення рф виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України у лавах 31-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Боровся із російськими окупантами на Донецькому та Запорізькому напрямках.

Зі слів рідних, Володимир Герич «завжди був усміхненим та оптимістичним, захоплювався автомобілями».

У Володимира Герича залишились батьки, брат та сестра.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також