У понеділок Львів попрощається із загиблим старшим лейтенантом Василем Лаврисем (ФОТО)

Поховають воїна на Личаківському кладовищі

У понеділок, 16 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Василем Лаврисем, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.


Біографічна довідка захисника


Василь Лаврись (13.09.1985-08.09.2024). Уродженець міста Рава-Руська Львівської області.

Закінчив місцеву середню загальноосвітню школу. Здобув вищу освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка за спеціальністю «Класична філологія». Згодом закінчив Комп'ютерну Академію “IT STEP”.

Після завершення навчання працював викладачем у Львівському національному університеті імені Івана Франка, а з часом перейшов у сферу ІT-технологій. У вільний час захоплювався спортом, гірським туризмом, музикою та фотографією.

Раніше повідомляли: Львівщина 15 вересня прощається із двома загиблими Героями (ФОТО)

Старший лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 41-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. За мужність та відвагу був нагороджений низкою державних відзнак.

У Василя Лаврися залишилися батьки та сестра з родиною.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі