У Повітряних силах прокоментували сьогоднішню нічну «бавовну» в Ірані (ВІДЕО)

Карма в дії

Скріншот з відео

У ніч на 29 січня в містах Ірану було неспокійно – вибухи, польоти авіації. Там зафіксували атаку безпілотників на військові бази та інші підприємства, внаслідок чого спалахнули пожежі. Думкою щодо сьогоднішніх подій поділився в ефірі телемарафону речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат, пише 24 Канал.

Юрій Ігнат підкреслив, що не може коментувати події у міжнародному секторі, особливо інформацію щодо вибухів.

Тож що саме могло стати причиною вибухів у містах Ірану, Юрій Ігнат не повідомив. Однак він припустив, що те, що відбувається в країні, можна назвати наслідками їхньої політики. Зокрема, мовиться й про співпрацю з рф.

«Можливо, вони будуть по-іншому спрямовувати свою підтримку країнам-терористам і не допомагати росії здійснювати свої злочини,» – поділився думками Юрій Ігнат.

Іран та росія: неприхована співпраця

Уже давно не секрет, що ці дві держави співпрацюють. Зокрема, саме іранськими «Шахідами» Росія тероризує українські міста.

Речник командування Повітряних сил повідомив, озброєння в росії у дефіциті, а тому вона хоче отримати його від Ірану. Мовиться, зокрема, про балістичні ракети та ударні безпілотники.

Натомість й в Ірану є свої інтереси від такої співпраці, адже, за словами Юрія Ігната, він теж має ворогів в регіоні.

«Тому будемо сподіватися, що ця країна змінить вектор свій політичний на більш цивілізований», – підкреслив Юрій Ігнат.

Нагадаємо, сьогодні Міноборони Ірану підняло у повітря бойові літаки. У різних частинах країни пролунали вибухи на виробництвах пов'язаних із військовою промисловістю країни.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена