У пожежі на Львівщині загинула людина

Рятувальники виявили тіло

Фото: ДСНС

У Самбірському районі Львівщини протягом ночі вогнеборці ліквідували дві пожежі в житлових будинках, на одній з яких виявлено загиблого 31-річного чоловіка. Про це інформує прес-служба ДСНС.

«Так, зокрема, 22 липня о 22:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Лука на вул. Шевченка, Самбірського району в дерев'яному житловому будинку, критому бляхою, розміром 10×8 м. Під час проведення робіт з гасіння пожежі в середині будівлі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник будинку - чоловік 1992 року народження», - йдеться у дописі.

Фото: ДСНС

О 00:13 23 липня вогнеборці локалізували пожежу та о 00:50 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м., дах на площі 80 кв.м. та перекриття на площі 60 кв.м.

Ще одна пожежа сталася під ранок 23 липня о 04:51 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Монастирець Самбірського району в дерев'яному житловому будинку.

По прибуттю пожежників з’ясувалось що горить дах будівлі, також існує загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі. Вогнеборці запобігли перекиданню вогню і врятували від пожежі 2 поруч розташовані господарські будівлі.

Читайте також: в озері біля Львова втопилася 21-річна дівчина (ФОТО)

Причини та обставини виникнення пожеж встановлюються

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена