У пожежі на Львівщині загинув чоловік, чотирьох людей вдалося врятувати (ФОТО)

Серед врятованих - двоє дітей

Сьогодні вночі, 21 червня, у Золочівському районіпід час пожежі у багатоквартирному будинку вогнеборці врятували 4 людей, з них 2 дітей. Проте згодом на місці виявили тіло загиблого 71-річного чоловіка. Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

«О 04:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Броди на вул. Промисловій, Золочівського району. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку», - йдеться у повідомленні.

На момент прибуття вогнеборців 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Броди до місця виклику, з вікон квартири на першому поверсі вибивався густий чорний дим. Будинок швидко наповнився димом через що не всі мешканці змогли вийти на вулицю. На другому поверсі знаходився чоловік, який не міг вийти на свіже повітря та кликав на допомогу.

Рятувальники по висувній драбині спустили чоловіка та в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору з другого поверху ще врятували бабусю та двох дітей.

Під час гасіння пожежі вогнеборці в кімнаті, де виникла пожежа, виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник квартири, чоловік 1953 року народження.
О 05:30 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:33 ліквідували.

Читайте також: надзвичайники Львівщини врятували 7-х мешканців багатоповерхівки, у якій виникла пожежа (ФОТО)

До ліквідації пожежі залучались 2 одиниці спецтехніки та 7 вогнеборців.
Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі