У противника з’явився третій напрямок атак на Луганщині — голова ОВА

Вони намагаються прорвати лінію оборони в напрямку Сєверодонецька та Лисичанська від Золотого

ФОТО: ілюстративне

У російських окупантів з’явився третій напрямок атак на Луганщині, вони намагаються прорвати лінію оборони в напрямку Сєверодонецька та Лисичанська від Золотого.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Всі зусилля ворог кинув на Рубіжне, на Попасну. І є третій напрямок — на Сєверодонецьк, Лисичанськ від Золотого. Там важкі дуже бої проходять. Намагаються прорвати там лінію оборони. Але ворог не має успіху», — зазначив Гайдай.

За його словами, окупанти мають великі втрати. «Ворог намагається зробити прорив, закріпитися, а потім туди вже кидати усі сили, щоб розвити успіх. Але поки їм це не вдається, дуже багато людей втрачають», — розповів голова ОВА.

Також він повідомив подробиці щодо вибухів у окупованій Кремінній в міськвиконкомі, що сталися вчора, 25 квітня.

«Вони вирішили провести нараду. У двох будівлях були морячки, які викидали недопалки під ноги. Газ підірвався у двох будівлях, в будівлі мерії і так званої міліції. І там і там великі втрати. У будівлі мерії так званий народний мер загинув, ще купа народу, на першому поверсі, десь тридцять охоронців, хтось був з ФСБ. І в будинку міліції так само, дуже багато так званих, силовиків загинуло. Непоганий день», — підсумував Гайдай.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також