У пункті пропуску на західному кордоні вагітна жінка лягала під колеса автомобіля в якому знайшли оголеного чоловіка (ФОТО, ВІДЕО)

Громадянка Чехії везла в тайнику автомобіля українця...

фото: ДПСУ

У пункті пропуску «Лужанка», під час поглибленого огляду «БМВ», яким керувала іноземка, прикордонники спільно з митниками виявили в ніші для запасного колеса, у спеціально обладнаному сховку оголеного чоловіка.

Як повідомляє  29 серпня Західне регіональне управління ДПСУ, після виявлення «пасажира», парочка влаштувала конфліктну ситуацію. Аби вгамувати горе-переправницю, якій тепер загрожує кримінальна відповідальність за ст.332 ККУ та її співмешканця прикордонникам довелося викликати поліціянтів.

 

У ході з'ясування усіх обставин правопорушення, правоохоронці прийняли рішення про евакуацію «БМВ» з пункту пропуску.

Жінка, автомобіль якої намагалися транспортувати з пункту пропуску співробітники Нацполіції, лягала під колеса автівки, після чого спробувала втекти від правоохоронців.

фото: ДПСУ

Наразі чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон поміщено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.

Читайте також: на Львівщині затримали священнослужителя, який виготовляв ухилянтам фіктивні документи для перетину кордону.

Заходи з припинення протиправної діяльності тривають.

Як пише журналіст Віталій Глагола, у 00:15 по опівночі на виїзд з України по смузі руху «зелений коридор» на українсько-угорський кордон прибув автомобіль «BMW» третьої серії із чеськими номерами 9АN9177 під керуванням громадянки Чехії 29-річної жінки. У ході огляду авто митниками та прикордонниками було виявлено в салоні авто стару картину 1906 року без жодних документів. На картині жінка із складеними руками і погляд спрямований вгору. Автор невідомий. Авто було вирішено оглянути ретельніше і процесі у багажнику на місці запаски виявили спеціально виготовлений тайник, де знаходився 30-річний громадянин України. На чоловіка вдягли кайданки, а транспортний засіб заблокували. Протягом 4 годин жінка влаштовувала істерики на пункті пропуску: спочатку вдавала вагітну, потім билась головою у стінку, то нападала на митників із прикордонниками.

фото: Телеграм/Віталій Глагола

О 4:00 ранку під час вилучення автомобіля поліцейськими громадянка Чехії 
лягла під колеса перешкоджаючи руху автівки. Поліцейський вийшов з авто, аби зафіксувати це і в цей час жінка заскочила автомобіль почала тікати з пункту пропуску в сторону України. Прикордонники на виїзді із КПП намагались зупинити жінку піднявши обмежувач із шипами, але жінка просто знесла його та шлагбаум на авто й зникла на шаленій швидкості. 

«Словом, старовинна картина і ухилянт в кайданках залишились на пункті пропуску, а жінку на BMW так і не вдалось упіймати нічними вулицями Берегова», написав Віталій Глагола.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий